TERVETULOA
SISÄLTÖAKATEMIAAN

Tämän koulutuksen pohjana on 10 vuoden kokemus sisällöntuotannosta, yli 6000+ opiskelijan kouluttaminen sekä digitaalisten tuotteiden myynti yli miljoonalla eurolla.

Luo yksinkertaisia myyntifunneleita ja -putkia digitaalisille tuotteillesi ja nauti vapautuvasta ajasta vaikka menemällä kuumakivihierontaan, lukemalla lempikirjaasi sohvalla tai ottamalla päiväunet.
Rauhallinen arki on tässä, ole hyvä.

Jos olet yrittänyt automatisoida ja skaalata digituotteitasi mutta tuntuu, että verkkokaupassa sirittää vain sirkat kilahtelevien kolikoiden tai kahisevien seteleiden sijasta, lue eteenpäin.

Ihmisille pakkomyynti ja somekanavissa häiriköinti eivät tuo haluttuja tuloksia...

 

Tai kenties sait ensimmäisen lanseerauksen onnistumaan mutta seuraava olikin jo sitten floppi...

 

Tai ehkä koet, että olet tehnyt niin paljon jo töitä oman vapauden eteen, että on korkea aika saada sitä.

 

Jos alla olevat kohdat kuulostavat tutuilta, olet oikeassa paikassa:

 

❌  Työpäivän jälkeen istahdat sohvalle ja mietit, mitähän sitä tuli taas tänään tehtyä... (entä jos saisitkin selkeyttä työpäiviin, struktuuria sekä käytännönläheisiä askeleita, jotka ohjaavat sinua koko ajan kohti lisääntyvää vapautta?)

❌  Tuntuu, että olet jatkuvasti tekemässä jotain mutta viivan alla se ei näy... (entä jos tekisit työn yhden kerran ja sen jälkeen näkisit säännöllistä tulovirtaa kuukaudesta toiseen?)

❌  Haluat hallita omaa työaikaasi, etkä olla myös viikonloppuisin... (mitä tekisit ensimmäisenä vapaana viikonloppuna?)

Kun käyt tämän prosessin yhden kerran läpi, voit sen jälkeen kopioida sen toiselle tuotteelle, kolmannelle, neljännelle ja niin edelleen... (voit kopioida tämän prosessin niin monta kertaa kuin haluat omille tuotteillesi ja kasvattaa myyntiä yksi tuote kerrallaan)

❌ Ei enää pitkiä 14 - 16 tunnin työpäiviä, unettomia öitä, harmaita hiuksia tai katoa asiakashankinnassa... (entä jos työpäivät olisivat 5 tunnin mittaisia ja tekisit töitä vain 4 päivänä viikossa?)

Haluat säästää niitä kuuluisia hermoja sekä aikaa ja ennen kaikkea rahaa. 

Tiedän, mitä ajattelet: "Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta..."

Totta, niin kuulostaakin. Koska sinulle on juurrutettu syvään uskomus, että yrittäjyyden pitää olla verta, hikeä ja kyyneleitä.

Okei, jos haluat jatkaa uskomista siihen, voit minun puolestani poistua tältä sivulta. Koska sanoinpa mitä tahansa, et kuitenkaan minua usko. 

 

Vuonna 2018 loin ihka ensimmäistä kertaa blogiini automaatioita. Tosin en vielä silloin itse ymmärtänyt, että ne ovat automaatiota.

 

Halusin vain kokeilla ja testailla erilaisia asioita ja koska olin kirjoittanut blogia jo muutaman vuoden, se tuntui loogiselta vaihtoehdolta.

 

En ajatellut näitä automaatioita sen enempää mutta jostain kummallisesta oikusta, vuoden 2019 aikana purin ne pois.

 

Sillä seurauksella, että myyntini romahti olennaisesti. Jouduin käyttämään enemmän rahaa mainoksiin, joka tietysti söi katetta.

 

Yritin 2020 luoda näitä automaatioita uudelleen mutta en onnistunut siinä enää. 

 

❌  Tottakai automaatioiden tekeminen on minulle helppoa ja saan sen kuulostamaan helpolta, koska olen tehnyt niin jo monta vuotta.

❌  Mutta minä olen myös tehnyt ne suurimmat virheet, joita sinun ei tarvitse tehdä (ellet välttämättä halua).

❌  En häpeä myöntää tekemiäni virheitä, sillä tiedän, että muut voivat oppia hölmöilystäni.

Ja sitähän minä sinullekin haluan, että matkasi ja polkusi olisi helpompi, nopeampi ja yksinkertaisempi kuin omani.

Sinun ei tarvitse olla teknisesti lahjakas tai ammattitason kirjoittaja menestyäksesi. Mutta sinulla tulee olla tahtoa kulkea pois mukavuusalueeltasi, sietää jonkin verran epävarmuutta ja ymmärtää, että asioiden testaaminen voikin olla hauskaa.

sisaltoakatemia-logo-250-px

Sisältöakatemia™ - Kolme peruspilaria

Myyvä teksti eli myyntisivu

Here at BRA we take great pride in our award winning Architecture program. We have educated students that become masters of this art form and have delivered some of the greatest architects in the world. Some of the most awarded buildings out there are made by BRA graduates.

The program builds upon the old masters of architecture and gives the students visual and mathematical skills to conquer the world. For most students, this course will be a huge challenge, for the right students, it will be their dream come true.

Automaatiot ja funnelit
Skaallaaminen

Life at Campus

We have sports and educational clubs that will suit most students. Campus is a large area with a huge park as the center point. There is easy access to all accommodations and everything has been re-vamped over the last two years. So, if you like football, soccer, rocket science or anything in between, we got something for you. If you want to know more about campus life, you can call one of our trained students and they will be glad to help in any way they can.

BRA In Numbers

%

Male Students

%

Female Students

%

Graduation Rate

%

Financial Aid

Ready to find out more about Beaver Royal Academy?

Drop us a line today and we will send our BRA material.