Sisältöakatemia™ VIP on ovi empaattiseen, luonnolliseen ja eleganttiin myyvään kirjoittamiseen.

"Hei,

Pakko tunnustaa, että mulla ennakko-odotukset Sisältöakatemiasta oli todella korkealla. Kokemuksesta tiedän, että sun koulutukset antaa yleensä paljon enemmän kuin mitä lupaat . Pieni epäilys mulla kyllä oli, että mitä sellaista tähän olisi tulossa mitä ei laajassa BA-valmennuksessa olisi jo käsitelty.

 

Mutta niinhän siinä kävi, että ylitit taas kerran kaikki odotukset! 

 

Sisältöakatemiassa olen jo nyt, vaikka ihan alussa tässä vasta ollaan, oppinut ihan valtavasti uutta. Ja juuri siitä, mistä lisää oppia kaipasin, eli käytännön ohjeita lempeästi myyvän sisällön kirjoittamiseen. 

 

Aivan upeaa on myös tämä henkilökohtaisen tuen määrä ja taso, jota meille tarjoat. Näin yksinään puurtavalle on aivan huippua, kun pääsee viikottain kohtaamaan muita saman aiheen äärellä. Ja kun se jumi tulee, tietää, että luotettava ja ammattitaitoinen apu on vain sähköpostin ja tiistaisin jopa vain chatin päässä.

 

Sisältöakatemian ansiosta tiistaista onkin tullut viikon paras päivä ! Se antaa aina hurjasti energiaa ja intoa viikkoon. Mulle puutarhurina tämä koulutuksen ajoitus on vielä ihan täydellinen, kun pääosa markkinointiponnistuksista pitää saada tehtyä talvella. Ensi kesänä toivottavasti markkinointi pyörii jo automaatilla, kun omat kädet on taas mullassa aamusta iltaan."

-Anna Saarikoski-Tähtelä, Puutarha Auringontähti

"Heippa Tiia,

Tykkään ihan mielettömästi Sisältöakatemian zoom-aamuista! Ne on monellakin tapaa todella antoisia. Se yhdessä tekeminen, jollakin tapaa motivoi täysin eri tavalla kuin yksin puurtaminen, saan aikaiseksi ja valmiiksi paljon enemmän ja on ihan mielettömän ihanaa kun on ihminen jolta voi kysyä näkökulmaa asioihin eikä kaikkea tarvitse aina pyöritellä yksinään.

Kiitos tuhannesti   Mä oon ainakin mukana ihan jo pelkkien zoom-aamujen takia!"

Terkuin Kati

"Jee!! Vitsi tämä on kyllä niin hienoa, kun saa heti apua ja saa heti myös valmista!! Iso kiitos Tiia!" 
-opiskelijan palaute ensimmäisen live-tapaamisen jälkeen

sisaltoakatemia
palaute-sisaltoakatemia-5

"Minun ei tarvinnut kauaa pohtia liittymistä Tiian Sisältöakatemiaan, sillä tiesin, että hän on alan rautainen ammattilainen ja aina valmis aidosti auttamaan asiakkaitaan onnistumaan. Ja niin on nytkin. Olen saanut Sisältöakatemian verkkomateriaaleista hyvän tuen myyntisivun ja sen sisältöjen tekemiseen. Kaikkein parasta Sisältöakatemiassa on yhteiset livehetket Zoomissa ryhmän kanssa, jossa voimme avoimesti jakaa ajatuksia sekä oppeja toisillemme. Livessä ja sen chatissa on mahdollisuus kysyä Tiialta henkilökohtaisesti palautetta myyntisivun sisältöihin ja kaikkeen muuhunkin. Tämä on ollut minulle korvaamaton tuki ja joka viikko olen saanut edistettyä asioita eteenpäin. Tätä tuskin olisi tapahtunut näin nopeasti, jos olisin yksin lähtenyt myyntisivua työstämään. Olen saanut Tiian tuen avulla myyntisivun valmiiksi erittäin nopeassa aikataulussa. Tämä henkilökohtainen tuki ja sen arvo on korvaamatonta. Suosittelen Sisältöakatemiaa kaikille, jotka haluavat tehdä toimivan ja laadukkaan myyntisivun sekä kehittää taitojaan sisällöntuottajana. Iso kiitos Tiialle! "

Jaana Kokko, 

perehdytys- ja muutosvalmentaja

HR- ja työhyvinvointiasiantuntija

Parempi työkulttuuri (Paku) -konseptin kehittäjä

"Sisältöakatemiassa olen saanut juuri sellaista apua kuin olen tarvinnut. Tiia esittää asiat selkeästi ja auttaa henkilökohtaisesti. Sain uuden verkkokurssini myyntisivun kirjoittamiseen sellaisia näkökulmia, joita en olisi itse tullut ajatelleeksi. Nyt myyntisivu on varmasti parempi ja tehokkaampi kuin, jos olisin kirjoittanut sen täysin yksin. 
Tiistaiaamujen etätapaamiset muiden sisältöakatemialaisten kanssa ovat myös huippu juttu. Tiia luo omalla positiivisuudellaan, rentoudellaan ja asiantuntemuksellaan sellaisen ilmapiirin, että on helppo kysyä ja keskustella. Ryhmässä saa myös muilta kullanarvoisia vinkkejä ja ideoita." -Mari Tuominen, Musiikkikatu

"Sisältöakatemian valmennuspankista olen saanut runsaat eväät omien myyntitekstien kirjoittamiseen, joita olen hyödyntänyt myyntisivuilla, uutiskirjeissä ja somesisältöjen luomisessa. Jäsenten yhteiset Zoom-tapaamiset koen erittäin hyödyllisinä. Silloin tulee työstettyä omia tekstejä, mutta tarvittaessa voi kysyä myös Tiialta neuvoa, eikä jää jumiin eteen tulevien ongelmien kanssa. Tiian koulutuksista huokuu vuosien kokemus ja asiantuntijuus, mutta myös empaattinen suhtautuminen meihin opiskelijoihin. Sama välitön ja auttavainen tunnelma on myös Zoom-tapaamisissa. Kiitos, että saan olla mukana Sisältöakatemiassa"

-Kirsi Keränen

"Sisältöakatemia on todella mukava yhteisö myös meille Kylli-tädin teknisin valmiuksin varustetuille yrittäjille. Tiia pitää meistä lempeästi huolta." -opiskelijan palaute

Liity Sisältöakatemian VIP-listalle alta

Tällaisia tuloksia asiakkaani ovat saaneet aikaan avullani:

🎉 Ensimmäiset kurssiostot tulevat 5 - 15 min kuluttua, kun myyntisivu on julkaistu ja asiakkaita ohjattu sinne.
🎉 Myyntisivun kulman vaihtaminen (eli mistä puhutaan myyntisivulla), ennen vaihtoa asiakas sai yhden (1) asiakkaan kolmessa päivässä, kulman vaihtamisen jälkeen hän sai 3 uutta asiakasta 6 tunnissa ja sen jälkeen tasaisesti 3 - 5 asiakasta joka päivä
🎉 Kassan konversio nousi 28,57 % (eli jokaisesta 100 kassalla kävijästä noin 29 osti tuotteen)
🎉 Myyntisivun ja kassan välinen click through rate on 22,45 % ja kassan konversio 31,82 % 
🎉 Yritystoiminnasta on tullut ennakoitavaa ja ostoista säännöllisiä
🎉 Mainonnasta on tullut tuloksellisempaa, asiakkaani saa enemmän asiakkaita samalla budjetilla

 

Keskimäärin kassan konversio on tutkimusten ja tilastojen mukaan vain 2 %. Hyvällä ja laadukkaalla myyntitekstillä voimme siis moninkertaistaa asiakasmäärään ilman ylimääräistä työtä tai mainosbudjettia.

 

Yllä kerrotut yrittäjät ovat aivan tavallisia. Heillä on ollut jonkin verran kokemusta sisällön kirjoittamisesta mutta he eivät koe olevansa ammattimaisia kirjoittajia.

 

Kuitenkin he ovat

💡 löytäneet oman tyylinsä kirjoittaa (Tone of Voice),
💡 tietävät kuka heidän unelma-asiakkaansa on,
💡 tietävät, miten heidän tuotteensa auttaa heidän asiakkaitaan
💡 haluavat itse oppia, kuinka kirjoittaa luonnollista myyntitekstiä, joka myös tuo tuloksia
💡 haluavat säännöllistä, ennakoitavaa ja jopa automaattista myyntiä
💡 ja heitä on usealta eri alalta, kuten personal trainereita, life coacheja, henkisiä valmentajia, psykoterapeutteja ja muita oman alansa asiantuntijoita.

 

Minun tehtäväni on luoda selkeä polku, joka näyttää, kuinka saat säännöllisesti uusia asiakkaita. En jätä sinua pulaan vaan autan sinua luomaan toimivan ja myyvän myyntitekstsin.

 

Hypetyksen sijaan saat realistisia ohjeita, joita voit toteuttaa myös kiireisessä yrittäjän arjessa ja joiden ansiosta saat aikaan ensin pieniä tuloksia ja sitten isompia.

 

Näin motivaatiosi pysyy korkealla, kauppa käy säännöllisesti, eikä sinun tarvitse murehtia, mistä löydät rahat ensi kuun laskuihin.

 

Muista, että muutosten tekeminen ei ole koskaan helppoa.

 

Kun itse lähdin yrittäjäksi, halusin luovuttaa ensimmäisen vuoden aikana kuusi kertaa. Tunteeni vaihtelivat laidasta laitaan ja olin jatkuvasti sitä mieltä, ettei minusta ole tähän. Vuosien saatossa tunteet ovat edelleen vaihdelleet mutta eivät ihan niin rajusti.

 

Uusien asioiden opettelu ja vanhojen toimintamallien muuttaminen vievät jonkin verran aikaa, energiaa ja jaksamista.

 

Kun näitä tilanteita tulee eteen, haluan, että suljet silmäsi ja näet sielusi silmin sen syyn, miksi lähdit yrittäjäksi tai mikä motivoi sinua tällä hetkellä eniten yrittäjänä. Mikä on se visio, tavoite, jota kohti kuljet joka päivä? Tuo se mieleesi, näe se ja kun palautat itsellesi tämän mielikuvan, saat välittömästi lisää energiaa muutoksen läpiviemiseen.

 

Kun lähdet tekemään kanssani yhteistyötä, et ole koskaan yksin. Olen aina täällä, sinun tukenasi ja apunasi, väsymättömästi rinnallasi valmiina auttamaan joka kerta, kun apua tarvitset.

Sisältöakatemian kehittäjä ja päävalmentaja

2

Olen Tiia Konttinen, sisältövalmentaja ja digiyrittäjä.

 

Autan digiyrittäjiä ja valmentajia tekemään ennustettavampaa ja automatisoitua bisnestä opettemalla heille, kuinka myyntisivu kirjoitetaan ja kuinka myyntisivun konversiota nostetaan luonnollisen ja elegantin myyntitekstin avulla. 

 

Perustin toiminimen 1.11.2015 ja samana päivänä julkaisin ensimmäisen digituotteeni, “Sinullakin on oikeus vaurastua” e-kirjan . 
✅ E-kirja toi minulle lähes 33 000 euroa myyntiä. 
✅ Sen jälkeen olen rakentanut useita verkkokursseja ja valmennuksia, joista 
✅ “Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen” verkkokurssi toi yli 25 000 euroa 
✅ “Näin teet ensimmäisen verkkokurssin” toi lähes 60 000 euroa
✅ ja “Bloggaajasta Ammattilaiseksi™” valmennus, joka toi yli 600 000 euroa.  

Yksi yhdistävä tekijä kaikkien näiden digituotteiden välillä on tämä:

Myyntisivu. 

Yksi teksti, johon ohjasin ihmisiä blogipostauksilla, sosiaalisen median julkaisuilla, mainoksilla ja sähköpostiviesteillä. 

Olen myös SEO optimoinut sivut ja saanut suoraan Googlesta ostohousut jalassa olevia ihmisiä - ilmaiseksi. 

Olen opiskellut ja opetellut sisällöntuottamista ja myyvän tekstisisällön kirjoittamista lähes 10 vuotta.

 

Ja olen tehnyt vuosien aikana paljon virheitä:  

 

⛔️ kirjoittanut myyntisivun vasemmalla kädellä, kiireessä ja paniikissa olettanut, että kaikki haluavat ostaa kurssini (ja kirjoittanut myyntisivun sen pohjalta)
⛔️ syyllistänyt liikaa myyntisivuillani
⛔️ olen kirjoittanut uhri-markkinointia ja houkutellut vääränlaisia ihmisiä myyntisivulle
⛔️ kirjoittanut todella aggressiivista myyntitekstiä (ja melkein oksentanut, kun julkaisin tekstin)
⛔️ olen ottanut muilta mallia (ja tajunnut, etteivät ne toimi, koska muiden tyyli kirjoittaa on täysin erilainen kuin omani)
⛔️ ostanut tuhansia dollareita maksavia koulutuksia ja tajunnut, ettei ohjeet ja neuvot toimi suomalaisille 
⛔️ tehnyt lanseerauksia, joissa olen saanut vain 5 asiakasta
⛔️ ja myynyt kurssia ilman myyntisivua ja saanut yhden asiakkaan. 

 

Nämä ovat kalliita oppirahoja, jotka kuluttavat, kuormittavat ja vievät motivaation alas nopeasti. Toivon, ettei sinun tarvitse käydä näitä läpi. 

 

Opiskelijani luonnehtivat minua lämminhenkiseksi, empaattiseksi ja helposti lähestyttäväksi valmentajaksi, joka kulkee rinnallasi jokaisella askeleella ja pitää huolen siitä, että sinä saat aidosti tuloksia.  Teen työtäni suurella sydämellä ja palavalla intohimolla, enkä malta odottaa, millaisen kasvutarinan saamme sinulle yhdessä aikaiseksi.

Kenelle Sisältöakatemia™ sopii ja ei sovi?

Sisältöakatemia™ sopii:

🎉 digiyrittäjille, jotka myyvät vähintään 30 euroa maksavia digituotteita (aina 2500 euroon saakka)
🎉 valmentajille, jotka tarjoavat yksilö- tai ryhmävalmennuksia
🎉 asiantuntijoille, jotka tarjoavat arvokkaampia palveluja kuten sisällöntuotantoa
🎉 yrittäjille, joiden palveluvalikoimassa on alle 5 palvelutuotetta 
🎉 sinulle, joka haluat yksinkertaistaa omaa markkinointi- ja myyntiprosessiasi
🎉 sinulle, joka haluat oppia kirjoittamaan yhden hyvän myyntitekstin
🎉 affiliate-markkinoijille (jos sinulla on enintään 3 affiliate-tuotetta, joita suosittelet säännöllisesti)

Sisältöakatemia™ ei sovi:

🛑 verkkokauppiaille, jotka myyvät fyysisiä tuotteita
🛑 edullisten palvelujen tarjoajille (kampaajat, putkimiehet, remontoijat…)
🛑 kivijalkakaupoille
🛑 yrittäjille, jotka tarjoavat yli 2500 euroa maksavia Premium-tuotteita
🛑 bloggaajille
🛑 sisällöntuottajille, jotka myyvät satunnaisesti omia tekstejään
🛑 vaikuttajille, jotka tekevät kaupallista yhteistyötä yritysten kanssa
🛑 yrittäjille, jotka tarjoavat monia erilaisia palveluja (jos palveluvalikoimassa on yli 5 tuotetta) 

Millainen investointi Sisältöakatemia™ on?

Maksat Sisältöakatemiasta vain kerran ja sen jälkeen pääset nauttimaan nykyisistä ja tulevista materiaaleista ilman erillistä kustannusta.

 

Sisältöakatemia™ ei ole pelkästään verkkovalmennus vaan sen ydin ovat viikoittaiset tapaamiset Zoomissa.

 

Tapaamme tiistaisin 3 h ajan (9-12), jolloin voit työstää omaa myyntisivuasi, tehdä markkinatutkimusta tai antaa osioita myyntisivusta minun luettavakseni.

 

Saat henkilökohtaista palautetta ja kehitysehdotuksia tekstiisi.

 

Oikeinkirjoituksesta sinun ei tarvitse välittää, sillä näen sen taakse ja annan vain ehdotuksia, jotka tekevät myyntisivustasi tavoitteesi mukaisen.

 

Alla näet kahden eri opiskelijan myyntisivut, joita olemme yhdessä työstäneet. Et siis saa minulta vain sähköpostilla muutamaa kommenttia. Vaan työstän myyntisivua kanssasi.

9
10

Zoomissa toteutettujen tapaamisten lisäksi saat syventävää oppia 5 - 15 min videovalmennuksista, tehtäväkirjoista sekä kirjoitusharjoituksista. 

 

Saat kaiken tämän:

 

✨ viikoittaiset live-workshopit Zoomissa (tee tehtäviä, kirjoita myyntitekstiä, lähetä osioita minulle luettavaksi ja saa henkilökohtaista palautetta saman tien, valmentaja on läsnä koko ajan)
✨ 9 viikon opiskelumateriaali (5 - 15 min videot, pdf-tehtäväkirjat, harjoitustehtävät)
yhden kokonaisen myyntitekstin läpiluku ja henkilökohtainen palaute (työstämme myyntisivua niin monta kertaa kuin tarve, kunnes teet sille ensimmäisen kampanjan tai lanseerauksen)
✨ tulevat opiskelumateriaalit (joita julkaistaan säännöllisesti aina 29.2.2024 saakka) 

 

Kun tulet mukaan nyt, saat nämä lisäkoulutukset kaupan päälle:

 

🎉 7 myyjäprofiilia - tunnista oma myyjäprofiilisi ja tee myymisestä astetta helpompaa (JULKAISTU)
🎉 Yrittäjän ajanhallinta (JULKAISTU)
🎉 Miten aktivoit vanhat asiakkaat ja saat heidät ostamaan uudelleen? (JULKAISTU)
🎉 5 keinoa saada asiakkaat ostamaan enemmän (JULKAISTU)
🎉 40+ kpl sanoja ja sanontoja joita hyödyntää myyntiviestinnässä (JULKAISTU)
🎉 12 myyntistrategiaa, joita "gurut" eivät halua sinulle kertoa (n. 45 min tallenne, julk. joulukuu 2023)
🎉 Kuinka luoda kysyntää eettisesti? (n. 45 min tallenne, julk. tammikuu 2024)
🎉 Kuinka valmistelet asiakkaat ostamaan ilman Mainonnan eettisen neuvoston väliintuloa? (n. 45 min tallenne, julk. helmikuu 2024) 

 

Kun tulet mukaan tänään, pääset osallistumaan jo seuraavaan live-tapaamiseen (Zoom), joka pidetään ensi tiistai klo 9 - 12.

 

Voit olla mukana tunnin tai koko kolme tuntia. Live-tapaaminen on sinun säännöllinen väylä, jonka kautta voit keskustella kanssani ja saada apua ja tukea omalle myyntitekstillesi.

 

Huomioi kuitenkin, että live-tapaamisia ei tallenneta.

Sisältöakatemian investointi (valitse missä vaiheessa tulet mukaan):

997 €

 • kertamaksu
 • hinta sis. alv 24 %
 • kaikki materiaalit
 • hinta voimassa 1.1.2024 - 29.2.2024 saakka
 • Zoomit 1 - 4 kertaa kuussa
 • henkilökohtainen palaute yhdestä myyntisivusta
 • bonuskoulutukset

1499 €

 • kertamaksu
 • hinta sis. alv 24 %
 • kaikki materiaalit
 • hinta alkaen 1.3.2024
 • Zoomit 1 - 4 kertaa kuussa
 • henkilökohtainen palaute yhdestä myyntisivusta
 • bonuskoulutukset

200 % rahat takaisin takuu

rahat takaisin takuu

Jos olet epävarma onko Sisältöakatemiasta sinulle aidosti hyötyä, haluan antaa sinulle 200 % rahat takaisin takuun, joka kuuluu seuraavasti:

 

Kun opiskelet ja teet tehtävät, jotka Sisältöakatemiassa on mutta jos et saa 12 viikon kuluessa vähintään 5 % konversiota myyntisivullesi tai Sisältöakatemian kertamaksua tuplana takaisin, maksan sinulle maksamasi hinnan takaisin 100 % JA saat opiskella materiaalia vielä seuraavat 12 viikkoa.

 

Huomioithan, että digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksamisen jälkeen, ei ole kuluttajansuojan tarjoamaa 14 vuorokauden peruutusoikeutta (Kilpailu- ja kuluttajavirasto).

Valmennusmateriaali

sisaltoakatemian-materiaali-1
sisaltoakatemia-materiaali-2
sisaltoakatemia-materiaali-3
sisaltoakatemia-materiaali-4
sisaltoakatemia-materiaali-5

Liity Sisältöakatemian VIP-listalle alta (VIP-lista on ainoa väylä tulla mukaan Sisältöakatemiaan)

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi (ma-to 9 - 16) tai Instagramin kautta @tiia_konttinen

Tiia Konttinen Oy | 3139765-3 | Kuopio